ΕΣΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ

0
Image

Theotokis

Με χρονολογία ίδρυσης το 1989, η εταιρία Theotokis Travel Congresses είναι ένα ανεξάρτητο ταξιδιωτικό πρακτορείο με έδρα την Αθήνα.

Η εταιρία μας συνδυάζει την ευελιξία μίας ολιγάριθμης ομάδας με τα πλεονεκτήματα της παγκόσμιας επαγγελματικής δικτύωσης.

Είμαστε οργανωμένοι με έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο ώστε να παρέχουμε μία προσωποποιημένη, ανθρωποκεντρική εμπειρία στον καταναλωτή. Η ολιγάριθμη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη ακόμα και εκτός ωραρίου γραφείου, σχεδόν 24ωρη, όλες τις μέρες του χρόνου.

Το πιο σημαντικό σχετικά με εσάς και το Γραφείο μας είναι η πιστοποίηση από την Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ). Αυτή η πιστοποίηση μας διαφοροποιεί από την πλειοψηφία των ταξιδιωτικών πρακτορείων. Με άλλα λόγια, έχουμε την ίδια, άμεση πρόσβαση στο αεροπορικό σας εισιτήριο, την οποία έχει η αεροπορική εταιρία. Για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Image

Theotokis

Το προσωπικό μας είναι ανώτατης μόρφωσης, αφοσιωμένο και χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό. Με πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας στην εταιρία, έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί μεταξύ των μελών του.

Η διεύθυνση μαζί με το προσωπικό επιλύουν οποιοδήποτε θέμα τυχόν προκύπτει, δίνοντας λύση σε επείγουσες καταστάσεις, ή αλλαγές στον προγραμματισμό. Η πρόταση εναλλακτικών δυνατοτήτων είναι μία από τις πιο καλοδεχούμενες προκλήσεις για εμάς!

Το Αθηναϊκό προάστιο του Χαλανδρίου είναι πολύ ακουστό για την αγορά του. Στην κεντρική του πλατεία, όπου ο κόσμος συγκεντρώνεται στα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ, το ευρύχωρο και φωτεινό γραφείο μας προσφέρει εκπληκτική θέα. Μόνο ευπρόσδεκτοι αισθάνεστε σε εμάς.

Image
Image
Image

Subscribe to our Stories

Follow us