ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Ο κόσμος όλος δεν είναι αρκετός.

Επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Παρέχουμε έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, υπηρεσίες χερσαίας και σιδηροδρομικής μεταφοράς, ξενοδοχειακές κρατήσεις, συνδυαστικά με άλλες μετακινήσεις, ξεναγήσεις και δραστηριότητες.

Image
Image
Ταξίδι και Τουρισμός

Το ταξίδι και ο Τουρισμός είναι το κύριο πεδίο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Πρώτα, φροντίζουμε για την συμβατότητα με τους διεθνείς ταξιδιωτικούς κανονισμούς. Μαζί με αυτό έρχεται και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Η εμπειρία σας είναι σημαντική. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μία σύντομη περιγραφή όσων μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Χρησιμοποιούμε συστήματα διανομής με τεχνολογία αιχμής και πλατφόρμες κρατήσεων για να αποκτούμε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες. Η κράτηση και έκδοση δεν είναι οι μόνες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε δέσμευση συγκεκριμένης θέσης στο αεροπλάνο, να τσεκάρουμε και να εκδώσουμε την κάρτα επιβίβασής σας, να παρέχουμε υπηρεσίες εδάφους στο αεροδρόμιο και διάφορες πρόσθετες ειδικές υπηρεσίες, όπως προτίμηση γεύματος, διευκόλυνση προσβασιμότητας κ.ά.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Ο προορισμός σας δεν έχει αεροδρόμιο; Κανένα πρόβλημα! Η αγαπημένη μας καλοκαιρινή δραστηριότητα είναι η έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων!

Ξενοδοχειακές κρατήσεις

Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης μίας κράτησης είναι να χτίζεις ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις. Για αυτό επιμένουμε στην απευθείας επικοινωνία με τους ξενοδόχους. Ακόμα και σε εποχές περιορισμένης διαθεσιμότητας, το προτιμώμενο δωμάτιό σας είναι διαθέσιμο στις επαγγελματικές μας πλατφόρμες κρατήσεων. Ελάτε να το δεσμεύσουμε για εσάς!

Δραστηριότητες

Κανονίζουμε κατόπιν ζήτησης ξεναγήσεις για ανεξάρτητους ταξιδιώτες, μικρές, ή μεγαλύτερες ομάδες, ως συμπληρωματικές δραστηριότητες επαγγελματικών ταξιδιών, ή ως κύριες υπηρεσίες τουρισμού αναψυχής. Από κοινού με το εκλεκτό δίκτυο συνεργατών μας, σας προσφέρουμε εισιτήρια εισόδου σε σημεία ενδιαφέροντος και εκδηλώσεις, χωρίς την αναμονή στην σειρά. Φυσικά, μπορούμε να οργανώσουμε ιδιωτικά οποιαδήποτε επίσκεψη θελήσετε, αν επιθυμήσετε να αισθανθείτε ξεχωριστοί. Γιατί ξεχωριστοί είστε για εμάς.

Άλλες υπηρεσίες
  • Μετακινήσεις από/προς αεροδρόμια
  • Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
  • Εισιτήρια Τρένων (Ευρώπη, Ρωσία, Κίνα, Καναδάς)
Image
Image
Image

Subscribe to our Stories

Follow us